0
Αρχική » Όροι χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Όροι χρήσης.

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου αποδέχεται και συναινεί στους παρόντες όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας. Εάν δεν συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού τόπου. Η εταιρία έχει το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω των ηλεκτρονικών της καταστημάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες της και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσω της ιστοσελίδας των παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.


- Πνευματική ιδιοκτησία
Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενο της (συμπεριλαμβανομένων ιδεών, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, λογισμικού, συνδέσμων, newsletter κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαικού δικαίου.
Η αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου πνευματικών δικαιωμάτων που περιλαμβάνει.


- Περιορισμός ευθύνης
Η εταιρεία δεν εγγυάται και δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια και την ορθότητα των πληροφοριών που λαμβάνει ο χρήστης μέσω του site, ή για τυχόν σφάλματα κατά τη μεταφορά δεδομένων ή πληροφοριών (καταστροφή αρχείων, αποθήκευση ιών, κλοπή δεδομένων κλπ.).

Στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των πελατών του centralminimarket.gr, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Αρκεί να συμπληρώσετε το ελάχιστο όριο παραγγελίας 20€.

Διαλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας τις ποσότητες που θέλετε, από όλα τα είδη του supermarket, εύκολα και γρήγορα. 

Εμείς θα φέρουμε τα ψώνια σας, στον χώρο σας, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και ΕΝΤΕΛΩΣ  ΔΩΡΕΑΝ!

Χρόνος Παράδοσης: 30-60 Λεπτά

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ!

Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο μέχρι μία (1) εξάδα νερό.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ!!

Πολιτική Απορρήτου.

Προσωπικά Δεδομένα.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών   υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

dic_sme_panel_login_title
Προϊόντα στο καλάθι